...

Snellere service met een bestelzuil

Laat klanten zelf hun bestellingen plaatsen, bespaar tijd en optimaliseer je personeelskosten.

Bestellingen direct naar Lightspeed

De bestelzuilen sturen de bestellingen van klanten direct door naar Lightspeed. Werkt je met meerdere keukens? Dan zorgt de bestelzuil ervoor dat de juiste bestellingen bij de juiste keuze keuken terecht komen.

Verhoog de gemiddelde orderwaarde

Klanten bestellen meer wanneer ze dit zelf kunnen doen en je personeel heeft ook meer tijd om zich te focussen op het upsellen van eten en drinken aan gasten. Win-win.

Efficiënter werken en stroomlijn processen

De bestelzuil communiceert snel en accuraat met de rest van jouw medewerkers. Het bestelproces zal daardoor soepel en gestroomlijnd verlopen.

customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo

POSsystems bestelzuil

Het werken met een bestelzuil in uw restaurant zorgt voor vele voordelen. Zo zal er een stuk minder miscommunicatie tussen de gasten, bestelbalie, en keuken zijn. Dit zorgt ervoor dat er minder bestellingen verkeerd bereid worden en er dus minder derving is. Omdat de bestelzuil als een betrouwbare werknemer functioneert hoeft u ook minder personeel in te zetten, wat nog meer menselijke fouten elimineert.

Naam(Vereist)

Bestelzuil voor quick service restaurants

POSsystems heeft samen met Jamezz een fantastische koppeling met Lightspeed gemaakt waarbij bestellingen direct in de kassa terecht komen. POSsystems is de exclusieve Jamezz partner als het om de Lightspeed integratie gaat.

Jamezz, de digitale butler

Jamezz is de digitale butler die graag het horecateam komt ondersteunen. Via Jamezz kunnen uw gasten via hun smartphone of tabet bestellingen doorgeven of de bediening oproepen.

...

Bestelzuil voor quick service restaurants

Wilt u voorkomen dat uw gasten onnodig in de wachtrij staan bij het bestellen en het afhalen? Maak dan gebruik van de POSsystems bestelzuil!

Jaarlijks
Maandelijks
POSsystems bestelzuil
110 /maand

€25 /maand voor opvolgende bestelzuil

Lightspeed koppeling

27 inch (enkel of dubbelzijdig)

32 inch (enkel of dubbelzijdig)

22 inch tafelmodel

Koppeling met vrijwel alle PIN aanbieders

POSsystems PRO Support

Plan een demo

Hardware en installatie

Voor het maken van een passende oplossingen komen wij graag even in contact om de wensen te inventariseren en een passende offerte te versturen.

Neem contact op
ONZE KLANTEN ZIJN HEEL ENTHOUSIAST.

Ben jij er ook klaar voor?

Laat klanten zelf hun bestellingen plaatsen, bespaar tijd en optimaliseer je personeelskosten.

Plan een afspraak