...

Kas opmaken? Zo geregeld!

Bespaar tijd en geld. Stuur al je kassagegevens vanuit Lightspeed automatisch door naar je kasboek

Stop met rommelen, start met handig werken.

Het gebruiksvriendelijke online kasboek van Kassatellen koppel je gemakkelijk aan Lightspeed en boekhoudpakket. Door de slimme software communiceren zij met elkaar en wordt nieuwe informatie direct verwerkt.

Krijg meer inzicht in cijfers.

Wij gaan voor overzicht, inzicht en uitzicht. Met Kassatellen werk je als horecaondernemer veilig in de cloud en kun je op ieder moment, vanaf iedere plek genieten van het overzicht in je online kasboek. Dat geeft je helder inzicht en volop uitzicht voor de toekomst!

Bespaar tijd en verklein de kans op fouten.

We hebben Kassatellen zo ingericht dat de kas in no-time opgemaakt kan worden. Door slimme koppelingen en opslag van historische data is de kans op fouten minimaal en bespaar je een hoop tijd. Die tijd kun jij als horecaondernemer natuurlijk wel beter besteden dan aan je administratie.

customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo

POSsystems boekhouden
koppel Lightspeed met

Met POSsystems boekhouden met Kassatellen geen administratief gedoe van een kasboek. Simpel, snel én foutloos de kas opmaken is nu ook voor voor horecaondernemers binnen handbereik.

Lightspeed koppeling

Bespaar tijd en kosten

Online kassa tellen

Minder kans op fouten

Naam(Vereist)

...

Kassatellen statistieken

In het handige systeem van Kassatellen kun je meerdere gebruikers toevoegen en samenwerken met je team of accountant. Daarnaast kun je ook nog eens uitgebreide analyses van omzet ontwikkelingen, verschillen en voorspellingen maken. Handig toch?!

0%

Gebruikers

0%

Dagen geteld

0%

Dagen geboekt

POSsystems boekhouden

POSsystems boekhouden is een product in samenwerking met Kassatellen en koppelt jouw Lightspeed kassa direct met je boekhouding. Maak gebruik van de handige kassa tel app en voorkom fouten. Stop met rommelen en start met handig werken!

Jaarlijks
Maandelijks
POSsystems Boekhouden
50 /maand

icm POSsystems PRO+ support

Kassatellen premium

Inclusief POSsystems PRO+ support

Directe boekhoudkoppeling

Gegevens direct uit Lightspeed

Online kassa tellen

Maandelijks opzegbaar

Direct afsluiten

Waarom POSsystems boekhouden

POSsystems dé totaaloplosser voor horeca ondernemers. Wij helpen graag met het optimaliseren van uw onderneming. We leveren niet alleen de kassa, maar bieden ook advies, installatie en ondersteuning aan.

Neem contact op
ONZE KLANTEN ZIJN HEEL ENTHOUSIAST.

Ben jij er ook klaar voor?

Boekhoudkoppeling aanvragen