...

Bedien meer gasten met bezorgen en afhalen.

Al jouw online thuisbezorgd bestellingen op één plaats? Piece of cake with Deliverect! ?

Integratie van je bestelplatformen in Lightspeed

Deliverect pusht automatisch alle online bestelgegevens van je bestel- en bezorgkanalen rechtstreeks door naar je kassasysteem. De tijden van manueel bestelbonnen intikken zijn definitief voorbij!

Snel en eenvoudig je online menu's beheren

Je menu aanpassen, experimenteren met nieuwe gerechten of een item onbeschikbaar maken omdat het niet meer op voorraad is: binnen enkele minuten zijn al jouw wijzigingen en menu's live op alle verschillende online bestelplatformen.

Zet je succes om in cijfers met onze rapportage

Meten is weten! Daarom helpen we je ook met rapportage om je online kanalen te analyseren en optimaliseren. Je maaltijdbezorging kan zo snel uitgroeien tot een succesvolle operatie ?

customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo

Beheer je bezorgplatformen
Ontvang orders van

Bestelbonnen van maaltijdbezorgingsplatformen met de hand overtypen is verleden tijd! Met deliverect sturen wij al je bestellingen vanaf de verschillende bestel- en bezorgkanalen rechtstreeks naar je Lightspeed kassa én naar de keuken. Eenvoudiger kan niet!

Rechtstreeks in Lightspeed

Gedetailleerde rapportering

Minder fouten in bestellingen

Bespaar tijd en geld

Naam(Vereist)

Geef je inkomsten een boost en werk efficiënter

Dankzij de kassakoppeling met Lightspeed en de verschillende bezorgplatformen verloopt je bezorgservice gestroomlijnder, zijn de afhaaltijden korter en werkt je personeel efficiënter. Bovendien spring je beter om met je tijd en haal je meer inkomsten uit thuisbezorging.

De bestellingen komen binnen via al je verschillende maaltijdbezorgers. Ze worden vervolgens rechtstreeks naar je kassasysteem gestuurd en in je keuken geprint. Daarbovenop geeft Deliverect je een helder overzicht van alle online bestellingen, je verkoopcijfers en zowel je offline- als je online voorraad.

...

Wat onze klanten ons over Deliverect vertellen

Ontdek wat enkele van onze klanten te zeggen hebben over hun samenwerking met Deliverect. Spoiler alert: ze zijn in de wolken ⛅

“"We hoeven bestellingen niet meer handmatig in te typen, want zo worden natuurlijk de meeste fouten gemaakt. We hebben enorm veel rust teruggekregen.””

Sebastien Soares

“"Voor ons is eenvoud de grootste kracht van Deliverect: onze orderstroom is gestandaardiseerd en we hoeven niet langer te gokken over onze geschatte levertijden"”

Robbie van Heeswijk
...

Deliverect in cijfers

Deliverect integreert jouw online bestelplatformen direct in Lightspeed.

0%

Minder fouten

0%

Snellere bezorgtijd

0%

Omzet toename

Klaar om jouw food delivery naar een volgend level te tillen?

Prijzen zijn aangegeven per locatie en per maand (op basis van een jaarlijks plan). Een eenmalige opstartkost van €499 wordt aangerekend per locatie. Inbegrepen in alle tarieven:

Jaarlijks
Maandelijks
vanaf
49 /maand

tot 350 bestellingen per maand

Onbeperkt aantal bestelplatformen

Eenvoudig menubeheer

Gedetailleerde rapportage

Toegewijde klantenservice

Maak een afspraak

Meer info

Prijzen zijn aangegeven per locatie en per maand (op basis van een jaarlijks plan). Een eenmalige opstartkost van €499 wordt aangerekend per locatie. Inbegrepen in alle tarieven:

Neem contact op

Deliverect - The Base

Voor ondernemingen tot 350 bestellingen per maand

Deliverect - The Moon

Voor ondernemingen tot 750 bestellingen per maand

Deliverect - The Milky Way

Voor ondernemingen tot 1250 bestellingen per maand

Deliverect - The galaxy

Voor ondernemingen met meer dan 1250 bestellingen per maand

Onze klanten zijn heel enthousiast.

Ben jij er ook klaar voor?

Beheer je online bestel- en bezorgingskanalen efficiënter dan ooit tevoren: koppel je online platformen aan je kassasysteem met Deliverect.

Vraag een demo aan