...

Maximaliseer groei met efficiënte horeca kassa’s

Laat je horecaonderneming niet stil staan, maar ga voor groei. Door een combinatie van de juiste hardware en slimme software. Ontdek jouw sleutel tot groei.

Een kassa die mijn onderneming laat groeien?

Een goede horeca kassa speelt natuurlijk een cruciale rol in de dagelijkse operaties van de zaak. Niet alleen het verwerken van de betalingen van je gasten, maar ook het verbeteren van de efficiëntie, snelheid en nauwkeurigheid.

Efficiëntie op nummer één

Met de kassa’s hoef jij je geen zorgen te maken om efficiëntie. Jouw medewerkers gaan met de kassa’s snel en foutloos bestellingen opnemen en betalingen verwerken. Dit zorgt voor een soepele en efficiënte service, waardoor je meer klanten kunt bedienen in minder tijd. Door de intuïtieve interface en de snelle verwerkingstijden kunnen je medewerkers zich concentreren op het bieden van uitstekende service aan je gasten.

Verhoog je gasttevredenheid

Tevreden gasten? Die komen vaker terug of maken positieve reclame voor je. De horeca kassa’s helpen je de tevredenheid van je gasten te verhogen. Zoals als eerste voordeel benoemd, maken de kassa jouw zaak efficiënt. Waardoor je medewerkers snellere service kunnen verlenen. De nauwkeurigheid van de bestellingen helpen dat de juiste tafel de juiste bestelling ontvangt.

Nauwkeurige voorraadbeheer

Het bijhouden van je voorraad kan tijdrovend en foutgevoelig zijn. Onze horeca kassa’s bieden geïntegreerde voorraadbeheerfuncties, waardoor je altijd een nauwkeurig overzicht hebt van wat er op voorraad is en wat er bijbesteld moet worden. Dit helpt je om verspilling te minimaliseren en kosten te besparen, wat uiteindelijk bijdraagt aan je winstgevendheid.

customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo

POSsystems

Wij zijn er voor

Waarom klanten voor POSsystems kiezen

Deskundig advies

Professionele installatie

Doorlopende ondersteuning

Naam(Vereist)

Aantal functionaliteiten van de kassa

Tafel management

Met onze horeca kassa’s kun je eenvoudig tafels beheren, reserveringen aannemen en bestellingen aan specifieke tafels toewijzen. Dit zorgt voor een georganiseerde en efficiënte service, zelfs tijdens de drukste momenten.

Integraties met verschillende boekhoudprogramma's

Naadloze integratie met je boekhoudsoftware betekent dat alle transacties automatisch worden bijgehouden. Dit bespaart je veel tijd en voorkomt fouten bij het invoeren van gegevens.

Meerdere betaalmethodes mogelijk

De kassa’s ondersteunen diverse betaalmethoden: van pinbetalingen tot mobiele betalingen en contactloze opties. Gasten kunnen hierdoor betalen op de manier zoals zij wensen. Geen gedoe met pasjes zoeken of iemand anders vragen.

...

Wat onze klanten zeggen

“De mobiliteit en intuïtieve layout van het systeem zorgen ervoor dat QO Amsterdam de drukte goed aankan, en nieuw personeel snel is ingewerkt.”

Wouter Wolters

Hoe kies je de juiste horeca kassa uit?

Er zijn voldoende horeca kassasystemen op de markt. Maar hoe kies je de kassa die bij jouw onderneming past? Hiervoor heb je inzicht nodig in de behoeften en wensen van de medewerkers, jezelf en jouw gasten.

Houdt daarnaast rekening met de volgende factoren:

• Grootte van je zaak
• Hoeveel tafels
• Aantal medewerkers
• Budget
• Binnen en buiten

Lightspeed kassasystemen

Wij werken graag met de Lightspeed restaurant kassasystemen. Naast dat het vol mogelijkheden zit tot koppelingen, automatisering en uitbreidingen (zoals een webshop en loyalty programma’s), is dit kassasysteem het meest gebruikte systeem in Nederland. Met meer dan 168000 klantlocaties.

Waarom klanten voor POSsystems kiezen

Onze klanten krijgen meer dan alleen een kassa en de software. Wij ondersteunen je bij het optimaliseren van je horeca onderneming. Onze klanten waarderen onze toewijding, deskundigheid en de uitgebreide diensten die we aanbieden.

Deskundig Advies: Ons team van experts staat klaar om je te adviseren over de beste oplossingen voor jouw specifieke behoeften. We nemen de tijd om je bedrijf te begrijpen en aanbevelingen te doen die je echt verder helpen.

Professionele Installatie: Een correcte installatie is essentieel voor het optimaal functioneren van je kassasysteem. Wij zorgen voor een vakkundige installatie, zodat je systeem vanaf dag één werkt.

Doorlopende Ondersteuning: Na de installatie stopt onze service niet. We bieden doorlopende ondersteuning om ervoor te zorgen dat je kassasysteem altijd up-to-date en volledig operationeel is. Bij problemen of vragen kun je altijd rekenen op snelle en effectieve hulp van ons team.

Ik wil dit ook!