...

Kassasystemen Horeca: complete oplossing voor jouw horecabedrijf

Jouw kassasysteem is essentieel voor de klanttevredenheid en efficiënte in jouw horecazaak. Wij bieden niet alleen de kassa aan, maar de totaaloplossing voor al je behoeften. Van advies en installatie tot ondersteuning, wij zorgen ervoor dat jij je volledig kunt richten op wat echt telt: je gasten.

Waarom kiezen voor POSsystems?

Wij helpen je jouw onderneming te laten draaien en te groeien. Onze klanten zeggen niets voor niet dat we dé totaaloplosser voor de horeca zijn. Of je nu een klein café of een groot restaurant runt, wij bieden de passende oplossing aan.

Kassa’s met diverse betaalmethodes

In de moderne horeca is het belangrijk om flexibel te zijn in betaalmethodes. Wij hebben horeca kassa’s die alle populaire betaalmethodes ondersteunt: Pinbetalingen, Creditcardbetalingen, Contactloos betalen en Mobiele betalingen

De diversiteit aan betaalmogelijkheden zorgt voor een vlotte afhandeling aan tafel, wat bijdraagt aan de tevredenheid van je gasten. Vragen ze om af te rekenen, dan willen ze ten slotte snel naar huis.

Wij maken integratie met je boekhouding mogelijk

Hoe mooi zou het zijn dat de betalingen van één van de betaalmethodes ook je boekhoudprogramma in gaat? Helemaal geautomatiseerd. De kassasystemen voor de horeca bieden integratie met diverse boekhoudprogramma's aan.

Hierdoor worden je transacties automatisch bijgehouden en heb je altijd een actueel overzicht van je financiële situatie. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook de kans op fouten in je administratie.

Klanten zelf laten bestellen? Mogelijk!

Klanten zelf de mogelijkheid bieden om een order of bestelling te plaatsen? Dat kan gemakkelijk met de betaalzuilen, QR-codes of horecawebshop. De betaalzuilen en QR-codes helpen de efficiëntie van je onderneming te verhogen en je te ondersteunen bij drukke dagen en onderbezetting.

De webshop bied je de gelegenheid om jouw eigen bezorg of afhaalservice te bieden, zonder afhankelijk te zijn van orderplatformen. Scheelt je een hoop fee die je moet afdragen.

customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo

Alles-in-één-oplossing

Partner voor

Kies je voor onze kassasystemen, dan krijg je deze voordelen

Makkelijkere tafelmanagement

Te personaliseren

Snel en betrouwbaar

Krijg een hogere gast tevredenheid

Eenvoudig in gebruik

Gebruiksvriendelijk

Naam(Vereist)

Kies je voor de kassasystemen van POSsystems?

POSsystems is jouw partner voor complete kassasystemen in de horeca. Wij leveren niet alleen de hardware en software die je nodig hebt, maar ook:

Advies op maat

Wij helpen je bij het kiezen van het juiste kassasysteem dat aansluit bij de specifieke behoeften van jouw zaak.

Installatie

Onze experts zorgen voor een snelle en professionele installatie zodat je snel aan de slag kunt.

Ondersteuning

Of je nu vragen hebt of technische ondersteuning nodig hebt, wij staan voor je klaar.

...

“De mobiliteit en intuïtieve layout van het systeem zorgen ervoor dat QO Amsterdam de drukte goed aankan, en nieuw personeel snel is ingewerkt.”

Wouter Wolters

Stop! Breng jouw horecaonderneming naar een hoger niveau

Wij begrijpen de uitdagingen als horecaondernemer als geen ander. Medewerkers die naar een kassa moeten lopen voor bestellingen, onduidelijk welke allergenen er in een gerecht zitten, kassasystemen die je niet kunt personaliseren en allerlei programma’s om in te werken.

Verspil je kostbare tijd niet meer aan zaken die gemakkelijker kunnen en maak je bedrijfsvoering efficiënt. Laten we eens het gesprek aangaan om jouw horecaonderneming naar het volgende niveau te tillen.

Dat wil ik