...

Lightspeed restaurant: jouw POS-oplossing

Stel je eens voor. Een oplossing die je het overzicht van je horecaonderneming teruggeeft. Geen gedoe meer: met reserveringen zoeken, bestellingen ouderwets op een briefje schrijven en voorraadbeheer weer in een ander systeem verwerken. Lightspeed Restaurant bied je de totaaloplossing die je helpt om je service te verbeteren, je kosten te verlagen en je omzet te verhogen.

Gebruiksvriendelijke interface

Lightspeed Restaurant heeft een intuïtieve interface die gemakkelijk te leren en te gebruiken is. Dit betekent minder training voor je personeel en snellere bediening voor je klanten.

Flexibele Betaalopties

Van pinbetalingen tot mobiele betalingen en QR-codes, Lightspeed Restaurant ondersteunt diverse betaalmethodes. Hierdoor gaan je klanten betalen op de manier die zij het prettigst vinden, wat bijdraagt aan een betere klanttevredenheid.

Eenvoudig Voorraadbeheer

Met Lightspeed Restaurant hou je eenvoudig je voorraad bij. Het systeem biedt realtime updates, zodat je altijd weet wat je op voorraad hebt en wanneer je moet bijbestellen. Dit helpt om verspilling te minimaliseren en kosten te besparen.

Tafel- en Bestellingsbeheer

Efficiëntie is cruciaal in de horeca. Met Lightspeed Restaurant zijn je tafels en bestellingen gemakkelijk beheren, wat zorgt voor een soepele service, zelfs tijdens piekuren. Reserveringen aannemen, bestellingen wijzigen, gangen doorgeven, bestellingen aan specifieke tafels toewijzen en de status van elke tafel in één oogopslag zien.

Boekhoudkoppelingen

Lightspeed Restaurant integreert naadloos met je boekhoudsoftware. Dit betekent dat alle transacties automatisch worden bijgehouden en je boekhouding altijd up-to-date is. Geen gedoe meer met handmatige invoer of fouten.

Maak van nieuwe klanten, terugkerende klanten.

Nieuwe klanten omzetten naar een trouwe, terugkerende klanten? Essentieel voor je horecaonderneming en gemakkelijk te doen met Lightspeed Loyalty. Met Lightspeed Loyalty bouwen je gasten punten op, welke ze kunnen inwisselen voor beloningen. Daarnaast biedt het programma de mogelijkheid om e-mails, pushberichten en sms'jes aan jouw doelgroep te versturen.

customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo

Jouw voordelen, onze kennis:

POSsystems is er voor

Wij leveren niet alleen de kassa, maar bieden je advies op maat, installatie en ondersteuning op gebied van horeca-automatisering aan. Denk aan: betaalmethodes, boekhoudkoppeling en bestelkiosken.

Diamond partner Lightspeed

Kennis van alle POS systemen

Meer dan 25 jaar ervaring in horeca en automatisering

Doorlopende ondersteuning

Advies gericht op jouw horecasituatie

Naam(Vereist)

Lightspeed restaurant door POSsystems

Met het bestellen van de Lightspeed restaurant kassasystemen ben je er nog niet. Er zijn nog allerlei add-ons en andere mogelijkheden. Maar wat is goed voor jouw situatie?

...

Wat onze klanten zeggen

“De mobiliteit en intuïtieve layout van het systeem zorgen ervoor dat QO Amsterdam de drukte goed aankan, en nieuw personeel snel is ingewerkt.”

Wouter Wolters

Wat is Lightspeed Restaurant (K-series)

Lightspeed Restaurant is het alles-in-één kassasysteem voor iedere ambitieuze horecaondernemer. Het kassasysteem ondersteunt jou in je horecabeslissingen, je gaat klanten sneller bedienen en gaat efficiënter werken.

Zet de volgende stap!

Ben je klaar om je horecazaak naar een hoger niveau te tillen met Lightspeed Restaurant? Bij POSsystems staan we klaar om je te adviseren. Vul het formulier in of bel ons op! Dan gaan we samen aan de slag om jouw onderneming te laten floreren.

Ik wil meer informatie!